Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 20 Apr 2026, 02:59

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Želje
OdgovorObjavljeno: 28 Maj 2003, 23:03 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Evo še ena stvar, kar zadeva FS Slovenijo. Kakšne želje imate, kaj bi še dali notri, da bo zadeva privlačna? Na Brniku se bom potrudil naresti vsaj toliko, da se bo cisterna pripeljala do določenih parkingov in pa da bo Follow me vsaj nekje delal (no odkrito povedano, se že pelje, pripelje pa letalo do PSN 1,2,3,4 in 9).
Jasno je, da vseh želja ne moremo upoštevati, tudi zato, ker naši mlinčki preprosto ne bodo zmogli takih obremenitev, ampak mogoče pa je še kakšna melankost, ki bi jo bilo vredno upoštevati...

Lep pozdrav,

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Maj 2003, 18:17 
Odsoten

Kraj: Krško
Hmmmmm....... vzletišče Krško-Žadovinek bi blo zlo lepo videt :) Pa Cerklje tud ;)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Maj 2003, 21:49 
Odsoten

Vsekakor ne mi blo slabo dodat 3d objekte na značilne točke... kot so recimo NDB oddajniki, fino bi bilo da bi se nardila tista tovarna z dimnikom, ki označuje S2, oddajniki na Krvavcu, Kumu in Nanosu in pa seveda Aljažev stolp na triglavu... :D Pač značilne točke širom slovenije, ki bi olajšale VFR navigacijo... Slpoh ni treba da limaš gor foto teksture, itak se ne bo folk vozil tako nizko nad objekti.... Lahko pa tud če si ti da po hribih hodt seveda.

Aja še tole.... Na brniku imaš zdej novi hangar (šotor) zraven Adriinega hangarja, nekaj tudi gradijo med policijo in Giom.... Pa Kontejnar od letalske šole AA tudi manjka.... Saj veš tam kjer kraljuje g Kadunc...

Lp Mare

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Maj 2003, 00:24 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Tomi,
od Žadovineka imam samo slikco hangarja, vse ostalo mi manjka. No slikce so že zdavnaj na netu, niti se ni kaj spremenilo. Moram pač se zapeljat tja in pogledat kako stvari stojijo. Sicer pa fotke:
Slika
Slika
Slika
Well see :shock: what can we do about it :lol:

Mare, nekaj točk je, Aljažev stolp je na Triglavu, Nanos v gradnji, Krvavi vrh bo tudi imel značilno anteno, mogoče še hotel (mimogrede, ima kdo kako dobro fotko tega hotelčka?)...
Oni šotor za CRJje je opažen, uspel sem celo narest eno fotko ampak tukaj bi prosil Jerneja, če mi lahko ob priliki naredi nekaj fotografij iz vseh mogočih zornih kotov, predvsem pa pravokotno na stranice, notranjost zelo zaželena.
Luknja med hangarjem GIO in hangarjem LPE bo pa zaenkrat ostala, verjetno vaj toliko, da se postavi vladni hangar.
Oni Solinairov hangar pa je že tudi tam (glej forum Hangar-Screenshoti, fotka ko z Baronom letim mimo DHL hangarja) samo napisa Solinair nima, ker na fotkah izpred enega leta ga še ni bilo :roll:
Vseeno, hvala za predloge in prosim nadaljujte z njimi!

Pozdravček vsem skupaj...

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom