Fantje,
prijave na srečanje dežujejo,ravno tako ponudbe za pomoč in aktivno sodelovanje. Jaz sem si organiziral prosto soboto (celo soboto!), tako, da
potrjujem srečanje za SOBOTO, 27. NOVEMBER! Danilo, sva v kontaktu, kar se tiče prostora. Če slučajno ne bi kaj šlo, bomo poiskali drugo rešitev. A upam, da bo vse ok!
Kar pa se tiče raznih dogodkov: zdaj ste me krepko sprovocirali in ne boste imeli miru pred mano. Pripravljam strategijo delovanja kluba (kot sem že omenil v enem izmed zgornjih postov) za leto 2011 in jo bom tudi objavil, da bomo SKUPAJ odločali kaj,kdaj,kako,kje.... . In kot sem že tudi omenil, od sedaj naprej pričakujem zelo živahno sodelovanje in delovanje VSEH članov. Tudi jaz sem se moral malo drugače organizirati, čeprav ne bom mogel biti z vami na vseh večernih virtualnih dogodkih prav zaradi narave dela v moji službi. Se bom pa trudil leteti čim več. Seveda bom moral marsikaj kombinirati z drugimi aktivnostmi (prevajanja,poučevanje,moje dodatno izobraževanje...). Ampak, se bom trmasto trudil, da vam dokažem, da se da!
Dragi člani! izzvali ste me! In prav je tako, sem zelo vesel tega! Zdaj bom jaz od vas pričakoval veliko več kot do sedaj, da klub oživi, kot se zagre. Pa ne samo v obliki virtualnega letenja, čeprav bo precejšen poudarek tudi v tej dejavnosti, tudi v obliki srečanj v živo! MARKO, tudi tu pričakujem, da se boš angažiral! Člane želim tudi videti, se z njimi tudi pogovoriti, ne jih samo prebirati. Hočem vas tudi vse spoznati!
Pa še nekaj: vem, da vas veliko leti off line, ker se bojite letenja "v živo", predvsem pa komunikacije v angleščini. Torej bo na naših srečanjih velik poudarek na letalski frazeologiji in procedurah (standardnih, nestandardnih). Vsi tisti, ki se tega še po nekaj letih ne upate oz. se letenja on-line zaradi strahu še vedno ne udeležujete, se prosim angažirajte.
Citiram:
Zato predlagam, da nas ne zavedejo preobtimistične napovedi in obljube, ki se kasneje ne bodo oresničevale in bodimo zadovoljni že s tem, če nam uspe vspostaviti sistem, ki bi omogočal virtualne evente na 14 ali 30 dni. Če nam bo uspelo kaj več, se pa itak ne bo nihče pritoževal
Poglej Marko, takšni eventi zahtevajo tudi nekaj priprave in organizacije, pa tudi ljudi on-line. Ne bomo jih organizirali ravno vsak teden,ampak če vsaj naredimo tak dogodek 1 x do 2x mesečno, bo ok. Pa še nekaj: pričakujem tudi tvojo udeležbo v živo, brez izgovorov na čas. Si boš že vzel kakšno urico takrat, ko se bomo srečali v živo! Pričakujem polno sodelovanje!
Citiram:
Kar se pa tiče moje udeležbe v novembru, pa žal ne bo šlo
Ravno ti, Marko, ki si naredil pravo revolucijo na tej strani??? Pričakujem, da prideš in zdaj pokažeš nekaj dobre aktivne volje!