Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 17 Apr 2026, 18:16

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 19 Dec 2008, 01:00 
Odsoten

Sem nov tukaj član, dosedaj sem bil večinoma aktiven po drugih tujih forumih kot so AVSIM, FLIGHT SIM WORLD, FSX, FSD REAM TEAM, PPRUNE... vendar sem se z razočaranjem obrnil sem, ker žal na omenjenih forumih pač nisem nikoli našel pretirane strokovnosti in natančnosti. na vprašanja so mi ponavadi odgovorjali člani ki o aviaciji niso vedeli dosti, in vprašanja sploh niso razumeli, in verjetno tudi ne prebrali. Ker tukaj ni takega podforuma oziroma tematike, me zanima kaj člani in administratorji menite o tem da se podobni podforumi odprejo, kjer se bo dalo o tem debatirati.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 19 Dec 2008, 01:21 
Odsoten

Dobrodošel!

Pravzaprav se ravno posvetujemo o tem in zadeve še nismo popolnoma dorekli. Seveda je naš cilj imeti čimveč kvalitetnih prispevkov, do zdaj pa smo podteme dodajali takrat, ko se je v splošnih delih nabralo nekaj materiala, ki se ga je dalo zbrati v svojem podforumu.

V kolikor imaš že takoj karkoli pametnega o avioniki, tehniki in tehnologiji za vprašat, komentirat, sporočit, predlagam, da to za začetek storiš kar v Letalski šoli, toliko da vidimo začeten odziv ostalih. Verjetno lahko pričakuješ pametne in tudi manj pametne komentarje. :) Ta čas pa se bomo administratorji in moderatorji že dogovorili, sploh ko bomo videli, kako teče prva tema, ki jo boš odprl.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: