Oj!
Ja s tem si mene res presenetil. Dejansko takih štacun po Evropi ni kaj dosti, nekaj jih je ampak nizozemski Aviation Megastore je najbolj poznan. Osebno nimam nič proti, nimam tudi nič proti, če se ne bo prodajalo zgolj letalstvo ampak še kako drugo maketarstvo in modelarstvo (kaj je razlika med maketo in modelom pa sem Ti povedal

), npr. daljinsko vodeni modeli, železnice, avtomobili in ladje, predvsem pa se je treba ozirati na Evropski trg in tudi na Balkan, saj tam dolti nimajo ničesar podobnega, potrebujejo pa, vsaj sodeč po nekaterih njihovih forumih. In še nekaj se je treba zavedati, da od začetka bo tu ogromno švicanja v smeri promocije, marketinga itd. preden bo zadeva zaživela tako kot tam gori. Osebno se sam ne bi spuščal v to, če bi to bil moj primarni vir zaslužka, saj vem, da bi trajalo kar nekaj časa (let), da taka spletna trgovina zares zaživi. Sicer pa kot rečeno, podpiram tako idejo in sedaj je pravi trenutek, da se lahko naredi ena taka močna štacuna na tem delu Evrope.