Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 18 Apr 2026, 03:42

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 1 prispevek ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 18 Avg 2006, 14:30 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Resnično vesel sem, da so že vidni rezultati naših naporov in našega delovanja; tako naša zelo bogata spletna stran, moja osebna internetna stran in pa članki v reviji Letalo so povzročili, da me je v enem tednu poklicalo sedem (7) novih interesentov, ki se ukvarjajo doma sami s FS, oz., bi se s tem radi začeli ukvarjati. Z enim od naših novih članov (Flyguy - Sebastjan) pa sva se že tudi srečala. Sem kar malo presenečen nad odzivnostjo. Tudi urednik revije Letalo - Franci, mi je sporočil, da ga je klicalo nekaj bralcev, ki jih virtualno letenje zanima in jim je posredoval moj stik.

Zaradi vsega navedenega sem se odločil, da bom za vse novince, ki jih virtualno letenje zanima, vedno na voljo tako po telefonu, mailu oz. po želji tudi za osebna srečanja, kar pomeni, da sem postal (samooklicani) predstavnik za stike z javnostjo; to "breme" mi je zelo prijetno. Novinci očitno zelo radi vzpostavijo začetni neposredni stik z osebo, še preden se odločijo za forum ali pa direktno vzpostavitev IVAO; marsikdo pa želi neposredno pomoč preko skypa ali pa kar preko telefona.

Zatorej, kdorkoli želi vzpostaviti prvi stik za kakršnokoli komunikacijo:

Igor Krušič
041 726 954
krusic.igor@siol.net

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 1 prispevek ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu