|
Andrej, niti slučajno nočem zanikati tvoje pomoči, res si mi pomagal in to priznam na glas in se ti tudi zahvaljujem za to, čeprav ne vem zakaj, saj sem zadevo legalno kupil in pač po krivdi nekoga, zadeva ni delovala in je bilo nekak logično da mi boš pomagal a ne... ampak žal pa si ne morem kaj, da te nebi občasno malo tu in tam " dvignil na noge", saj sem kot vidim, očitno edini, ki mu to uspeva, za vse ostale si imun, ljubi človek, zavedaj se ene stvari, da boš moral nekaj končno dati na strežnik, daj poskusi se vsaj enkrat pa ti v našo kožo postavit, me zanima kako dolgo bi tiho trpel vse te obljube, brez da nebi tu in tam kaj takega napisal, da preveriš, če je dotični še sploh živ. Pa kaj za hudiča toliko čaraš, daj si enkrat postavi neko mejo, do kod boš šel in na obroke kot si obljubljal, dajaj zadevo na strežnik, ne delaj si prevelikega zalogaja, ker bo zopet strečnik crknu, pa kaj se res ne da malo po malo ali pa tvoja ekipa, kakršnakoli že je, ni dorasla temu problemu, če bi se tega držali, bi mi smrtniki bili že sigurno deležni nekaj dowloadov, tako pa, kot je nekdo napisal, niti informacij o dogajanju nihče noče dajati, včasih je še vsaj kaka slika bila za vpogled, sedaj pa, kot da čakate, da vas bo zopet kdo dregnil in da se bo kregarija zopet pojavila..še enkrat ti povem, da nočem težit nikomur, hočem samo, da se stvar končno začne odvijati, saj je zadeva za ta namen bila začeta, zato se ne jezi če ti nekdo reče, da bi jederski reaktor prej sestavil, kot pa ti vsaj nekaj na strežnik dal..
|