No, vsaj nekaj se premika na področju scenarija za Slo 4 FSX...
Ampak, jaz s tem
nikakor nisem zadovoljen!!
Ok, doslej nisem komentiral nič, bil sem le pristranski poslušalec, bralec prispevkov v tej temi, le tihi sledilec celotnega dogajanja na področju scenarija za FSX. Zdaj imam pa dovolj vsega, v vseh pogledih, tako na ekonomsko - političnem nivoju te države (a o tem ne bomo tukaj
), na nivoju vsesplošnega nategovanja vsakogar, ki ima pet minut časa, o scenariju Slo4Fsx, o vsesplošnem dogajanju (oz. nedogajanju) v virtualnem svetu flight simulatorja, skratka ...
Da se najprej lotim scenarija: kar se tiče Slo, imam eno samo skropucalo, ki ni zgled mojega splošnega odseva FSX. Vzhodni del je tak (ok, je lep dodatek, ki pa se ne ujema z zahodnim delom), zahodni tak, ki se nikakor ne ujema ne z vzhodnim delom, ne s scenariji sosednjih pokrajin. Nimam letališč, nimam LJLJ (čeprav bo šel zdaj zdaj FSX skorajda v zaton), vse skupaj je tako zakomplicirano instalirano, da imam prav težavo zdaj vse odstranit in stanje povrnit na stanje pred namestitvijo Slo4Fsx W, na predstavitvah simulatorja letenja za domače uporabnike pri meni doma se Slo izogibam kot hudič križa, pa čeprav želijo vsi videti Slovenijo in Ljubljansko letališče in, glej ga zlomka, leteti prav od tam! Skratka nulla, niente, zero!! Ne bom nikogar krivil, obtoževal ali na kogarkoli kazal s prstom, a kot uporabnik, kot stranka, zahtevam tisto, kar sem plačal in kar pričakujem! Na ostalih portalih (Aerosoft, Simmarket, ipd...) sem pustil na stotine Evrov, vedno dobil, kar sem kupil, s stalno polno podporo in stalnimi nadgradnjami. Kot stranka, pričakujem in zahtevam popolno podporo in ravnanje z menoj kot se to spodobi! Toisto pričakujem pri scenariju Slo4Fsx. Plačal sem tako E kot W del. Zahtevam tisto, kar sem kupil! Izdelek in podporo. Nočem nečesa na pol. Nočem nekaj, kar kvari splošen izgled celote! Me prav nič ne briga, če se nekdo zakalkulira, ali če iz takšnih in drugačnih razlogov nečesa ne more izpeljati do konca! To ni moj problem! Jaz samo pričakujem in zahtevam tisto, kar mi pripada in kar sem plačal.
Ok, zdaj imamo nek začasni "dodatek" LJLJ, ki ga je naredil Andrej (pravilne parkirne pozicije za on-line letenje), imamo ta in oni brezplačni dodatek, same pohvale je vreden trud Silva in Iztoka pri iskanju rešitve "vmesnega obdobja". Ampak fantje, to ni to! Jaz nisem plačal tega!
In kaj naj zdaj?? Kaj naj vse skupaj požrem? Naj se zdaj spet ukvarjam s odstranjevanjem in nameščanjem tega in onega dodatka, še kakšen fajl pokvarim in da se mi začne vse skupaj še sesuvat? Po dveh letih "pedenanja" FSX??
Prosim za konkreten odgovor kaj lahko pričakujem! Pa brez izgovorov in streljanja vsepovprek prosim!Žal ugotavljam, da je tudi virtualna skupnost Slovenije (z nekaj izjemami) vedno bolj odraz vsesplošnega stanja duha v tej res čudni državi. To se nanaša tudi na nekaj zares zanimivih zgodb obnašanja nekaterih posameznikov, o katerih tu ni bilo nikoli govora... Pa saj prebirajo tudi ta forum, ali pač...