Citiram:
pa še nekaj za našega predsednika liber-a.
Ja, tukaj sem, poslušam... (berem)...
Citiram:
kljub temu,da si predsednik kluba,jaz pa samo navaden član
To se pa že sliši, kot da bi bil jaz sam Pahor v prvi osebi... Predsednik in tlačani...
Citiram:
nikjer nisem naletel na članarnino,pa bi jo mogoče morali uvest)
No, o tej temi je bilo na tem forumu že precej govora, a članarine zaenkrat še ne bo...
Citiram:
bi ti predlagal ,da si pravico do izključitve oziroma oprostitve nekoga iz naše skupnosti ne vzameš kot nekaj samoumevnega.
OK, se strinjam, a le delno, ne čisto povsem... Če bi redno glasovali o izključevanju članov s foruma, bi jih bilo verjetno sedaj že nekaj deset manj... Sicer pa sem storil kar sem storil in tega ne obžalujem, saj vem, zakaj sem napisal, kar sem napisal! Sicer pa ne vem zakaj bi ga izključevali, če je to očitno naredil kar sam, saj se do danes ni pojavil na forumu s pisano besedo!
Citiram:
mislim.da bi bilo bistveno bolj pošteno,da o tem odločamo vsi.ti pa kasneje voljo večine dejansko sprovedeš
Verjetno ob naslednji priložnosti; bo kaj kmalu spet nastopil kakšen problem!
Citiram:
na takšen način tvoj ego ne bo utrpel nobene škode
Veš, moj ego bo pa bolj težko utrpel kakšno škodo, saj je precej hladen do okolice in dogajanja v sodobni slovenski družbi nasploh.
Sicer pa fantje in morebitna dekleta, ki obiskujete ta forum: zaključite s to brezvezno in nekonstruktivno debato in energijo usmerite raje v pravo letalsko debato, objavljanje lepih posnetkov zimske podobe in vsekakor nima nobenega smisla več mlatiti prazne slame v nadaljevanju te teme. Obdolženca enostavno ni več na forum in zato to temo sedaj pustite pri miru!
Sicer pa: kdo se lahko pohvali, da zapravi mesečno 50 - 150 evrov za originalne scenarije? No, od kod vam večina scenarijev? Da ne boste tukaj vsi ovčke izpadli...