Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 22 Apr 2026, 18:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 9 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2006, 22:55 
kaj opraviti s temle:http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/notams06/ivao0427.htm

A bo zgleda spet ena majhna vojna iz tega? Par dni nazaj sem se sel kontrolo, pa me je dobesedno "odstrelilo" z mreze???
Vito je bil istocasno gor, pa me zanima, ce se je njemu isto zgodilo . . .

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2006, 23:15 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Stajerska
ja tudi jaz sem bil takrat prisoten na letališču LDSP in sem te hotu poklicat pa nisi odgovoril....pogledam na Ivae in vidim, da si na ATC.....potem pa pogledam na TS in vidim, da te ni.....vprašam Vita, če ve kam si poniknu pa ni nič vedel. To je bilo verjetno takrat, ker si bil še nekaj časa prisoten na radarju ampak slišat pa te ni blo več.

Sam to pa ne razumem kako je mišljeno to reaktiviranje accaunta.

Zadnjič spremenil Anton, dne 28 Apr 2006, 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2006, 23:15 
Odsoten

Men se ni nič zgodilo, sam ti si 'mrknu' :)
Nič resnejšega vse skupaj s temi serverji pomoje. Par ur Weather server ni deloval, danes nekaj maili...

Sicer pa .... ta zgornji link je .org štorija. Nima veze z nami.
Ivao.org išče nov staff, ne pa .aero :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2006, 23:23 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Da ne boste tople vode izumljali.. na tisti povezavi gre za staro zgodbo "aero <-> org". Odstavljeni predsednik g. Morten Hansen je ponovno aktiviral tudi ivao.org stran in ponovna registracija je možna tam - osebno je ne priporočam iz vsem znanih razlogov :D
Pa ne bom pogreval starih zadev. Samo toliko, da ne bo zmede:

IVAO deluje tako kot vedno brez ponovnih registracij in podobnega. Storiti vam ni treba čisto nič drugega kot vsak drug dan - samo priklopite se in letite oz. kontrolirajte :D

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Apr 2006, 23:32 
Odsoten
Uporabniški avatar

:lol: ...me je vse skupaj malo zavedlo, ker je stran (tako na hitro) enaka kot na novem (...aero) IVAO-u.....zdaj mi je pa že jasno :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Apr 2006, 08:54 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
cccccccc .... združena Evropa ? Še pri hobijih se ta Evropa ne more uskladiti, kaj šele drugod!?! Sama nasprotja, prepiri, ločevanja, nagajanja ... Hja, to je pa najinteligentnejše bitje planeta Zemlja ... Homo Sapiens ... :cry:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Apr 2006, 09:52 
Hvala, ker ste opazili - zdruzeno Evropo mislim. Zgleda, da se iz primera ranjke Juge nekateri nocejo nic nauciti. Sem imel priliko en vecer zaiti v lokal na levem bregu reke Saar - SZ Nemcije, da ne boste prevec kopali po zemljevidih, pa so udrihali cez Nemce, da se je kar kadilo. Naslednji vecer sem sel na desnem bregu na zweibel suppe, pa so udrihali cez francoze, da se je kar kadil', leto pa je bilo 2002, da nebi kdo mislil da je blo 1952,1962 ali mogoce 1972.

Pa se nekaj me rahlo skrbi: Ko je razpadla Juga sem sel lahko se za casa trajanja vojne in z nekaksnim neuglednim papirckom, za katerega so rekli, da je zametek nasega novega denarja, v trgovino in sem lahko kupil prakticno vse nujno potrebno. A se ze kaj sprasujete s cim boste placevali v trgovinah, ko bo razpadla tale tanova "Juga"??? (EU za tiste, ki ne znate brati-med vrsticami).

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 01 Maj 2006, 08:54 
Odsoten
Uporabniški avatar

A je mozno, da bi si IVAO.org in IVAO.aero medsebojno nagajali pri delovanju mreze oziroma serverjev......saj je meni nekako cudezno zacel delat TS (sicer po dveh ponovnih instalacijah) in pa zadnja 2 ali 3 dni nekaj trokira vremenski server na IVAO ter server IVANAT......pa slisalo se je, da so nagajali tudi meili oziroma elektronska posta.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 01 Maj 2006, 09:36 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Anton napisal/-a:
A je mozno, da bi si IVAO.org in IVAO.aero medsebojno nagajali pri delovanju mreze oziroma serverjev.

Ne.
Hočem reči, ne da ni možno (čeprav skoraj nemogoče glede na to, da gre za drugo domeno in druge strežnike pri drugem "web hosterju"), vendar v tem primeru ne gre za to.
Težave so nastale pri "hosterju" glavnega strežnika - nekaj podobnega, kot se je dogajalo nam v starih časih :D . Kakorkoli, zadeva naj bi bila po Erwinovih besedah zdaj urejena.
Anton, zadnjič ko si mi povedal za težavo sem se še sam poskusil priklopiti kot pilot in menjavati frekvence (vse, kar sem jih videl v IvAp-u). Zadeva mi je delovala brezhibno, tako da... verjetno je bil kak hrošček le pri tebi, katerega pa si, kot si napisal, ob ponovni inštalacijo odpravil.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 9 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: