Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 22 Apr 2026, 18:29

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 27 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Feb 2007, 23:40 
Odsoten

Še en s 5 urami naleta ... jej, jej ...

Slika

IFR polet? A320? Ruta? Squawka ni ...?! Hmmm ... lahko se motim in je to en izkušen uporabnik, ki je resetiral svoj account na IVAO, ampak ... upam, da se motim, čeprav po izpolnjenem FP in letenju, brez squawk kode naštimane ... hmmm ... pa da ne bo pomete - tudi jaz se učim leteti in naredim kako debelo napako ... ampak grem na trening, ko je kontrolor ONLINE, da mi pove, kaj delam narobe in predvsem DA ME NADZORUJE
(zaradi zaščite podatkov cenzura imena)

:wave:

Zadnjič spremenil Fan, dne 27 Feb 2007, 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Feb 2007, 23:59 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Če gledam po FP, se mi zdi, da je tole ena in ista oseba, saj je v obeh primerih skoraj enako izpolnjen FP. Kaj menite drugi? Mislim, da bi bilo najbolje kontaktirati tega "pilota" in mu malo razložiti stvari...

LP, Matjaž

Slika Slika

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Feb 2007, 00:04 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Bojim se, da ste nekateri mladeniči rahlo zgrešili namen teme - namen namreč ni bil blatiti dotičnega člana in razlagati, kako nič ne ve in ne zna, temveč le pokazati, kako FP ne sme biti izpolnjen in povedati, kako pomembno je študiranje literature ter kje jo je mogoče dobiti.
Seveda bomo vsakemu članu take in podobne morebitne napake dodatno razložili tudi na treningu in jih tudi popravili, vi se pa raje vprašajte, ali je vaš FP zmeraj korektno in pravilno izpolnjen...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Feb 2007, 18:09 
Odsoten

Kraj: Rogaška Slatina
fantje nimajo vsi časa priti na treninge, al pa letat takrat ko je kontrola ... literaturo pa tudi ne pograbiš takoj .. prvo bi radi malo letali da dobijo filling te allmighty mreže :D ... Pomojem jim ni treba nič očitat, temveč samo malo opozorit, da naj drugič naredijo tako in tako, ter jih povabit na kak trening ... s tem jih boste kaj naučili pa še povečali jim boste veselje do letenja in odstranli večno prisotno začetniško tremo ;) ... in ce koga slučajno ujamete kot ste jih sedaj, jim pošljite kak msg z vašim opazovanjem(vzelo vam bo glih par minutk, njemu pa boste dali miljon novih informacij).. :wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Feb 2007, 19:18 
Odsoten

Tega modela sem jaz zalotil v nedeljo, ko sem kontroliral LJ_TWR, pa je delal cele scene tam, je popolni zacetnik, ki ni prebral niti vrstice nobenega stavka o tem tukaj. Enostavno nisi mogel delati, ker je nonstop skakal okoli letalisca, tako da je bilo treba letala obracati, da ni bilo crasha, tudi iz TS ga je bilo treba vreci, ker se nisi mogel pogovarjati s piloti itd..... Ker ne vem kaj je delal, ko je prisel na frekvenco je vse piskalo. Jaz sem mu ze narocil da naj pride v petek in da se naj nauci od samega zacetka od kaksnega instruktorja. Vito in Stipe, cas je da vzameta stvari v svoje roke in da ga poducita kako in kaj in da naj prebere stvari. Ce pa noce in bo delal stvari tako kot mu pase, potem vesta kaj je treba narediti.
Kar se pa literature tice, tudi jaz imam malo casa in sem moral kar nekaj stvari prebrati, ce sem hotel kaj delati in se drzati pravil. Sej ce preberes vsaj malo, potem ves dolocene stvari.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Feb 2007, 19:45 
Odsoten

CFG165 napisal/-a:
Tega modela sem jaz zalotil v nedeljo, ko sem kontroliral LJ_TWR, pa je delal cele scene tam, je popolni zacetnik, ki ni prebral niti vrstice nobenega stavka o tem tukaj. Enostavno nisi mogel delati, ker je nonstop skakal okoli letalisca, tako da je bilo treba letala obracati, da ni bilo crasha, tudi iz TS ga je bilo treba vreci, ker se nisi mogel pogovarjati s piloti itd..... Ker ne vem kaj je delal, ko je prisel na frekvenco je vse piskalo. Jaz sem mu ze narocil da naj pride v petek in da se naj nauci od samega zacetka od kaksnega instruktorja. Vito in Stipe, cas je da vzameta stvari v svoje roke in da ga poducita kako in kaj in da naj prebere stvari. Ce pa noce in bo delal stvari tako kot mu pase, potem vesta kaj je treba narediti.
Kar se pa literature tice, tudi jaz imam malo casa in sem moral kar nekaj stvari prebrati, ce sem hotel kaj delati in se drzati pravil. Sej ce preberes vsaj malo, potem ves dolocene stvari.

=D> tako se govori

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Feb 2007, 20:26 
Odsoten

Zdaj sem se priklopil na mrežo in poskušam pomagati temu novincu. Pravi, da ima ivao online, ker se uči ter zraven bere ivap manual. Povem mu, da je bolje, da to počne offline, ne online, da nakonc zgleda kot bi imel že 20 letalnih ur, on pa se razjezi in začne odgovarjat in blatit vse po vrsti ... no, to je to, to sem izvedu.

Mislim, da ga bi moral Vito malo kontaktirati ter mu razložiti, kako je z vso zadevo, ker mislim, da tega ne jemlje povsem resno.

Čaw :wave:

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 27 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: