Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 25 Jun 2021, 06:13

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: SquawkBox in FS2004
OdgovorObjavljeno: 04 Avg 2003, 16:32 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 16 Mar 2003, 15:16
Prispevkov: 272
Kraj: Ljubljana
Za vse, ki že imate FS2004 ali pa ga boste še imeli je tu link do programčka, ki omogoči uporabo SquawkBoxa v FS2004.

http://www.chocolatesoftware.com/sbrelay/

LP

Miro


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Avg 2003, 17:25 
Odsoten

Pridružen: 22 Jul 2003, 00:15
Prispevkov: 9
Hahaha ..... ChocolateWare

Denar, ki ga kdorkoli prispeva za tale programček, se takoj pretvori v čokolado za njegovo ženo, od katere bi rad vsaj kdaj slišal, da bi rekla:
"I love Flight Simulator!"

Izvirno, ni kaj :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Avg 2003, 17:43 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 16 Mar 2003, 15:16
Prispevkov: 272
Kraj: Ljubljana
jup, ena boljših v zadnjem času...

Miro


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Okt 2003, 16:30 
Odsoten

Pridružen: 08 Maj 2003, 22:49
Prispevkov: 1652
Tale fs2004 in sb mi še vedno povzročata težave. Imam fs 2004 že kar nekaj časa, vendar mi ne uspe priti online, oz. si nisem čist na jasnem kako in kaj:

Imam pač normalen DB iz Vatsimove strani (verzija 2 pa še mal) - verjetno tudi samo ta obstaja....
SBRelay
Dobim sporočilo, da sem online, ampak ko se pogledam v Pro controller ali na ServInfo, vidim sam sebe, namesto v Ljubljani, v Severni Koreji. :x
No, pred časom sem tudi s fs2002 imel podobne težave, da prikazana pozicija online preprosto bi bila pravilna..to se je zgodilo z namestitvijo direct X-a. Po tem je bilo treba regionalne nastavitve spremeniti v USA, torej, da je prikaž številk tak: 200,000,000.00 namesto 200.000.000,00 - in je SB deloval.
Pri FS2004 pa se kljub tem različnim nastavitvam, na serverju vidim v Koreji. Nekaj je očitno hudo okol obrnjeno..bi kdo kaj vedu o tem?

_________________
Vito Persoglia, SI-DIR
IVAO Slovenija
http://www.ivao.si


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Jun 2004, 08:00 
Odsoten

Pridružen: 07 Dec 2003, 00:21
Prispevkov: 20
Kraj: Velenje
Pozdravljeni!

Uporabljam FS 2004, SBRelay, squawkbox 2.3 Beta. Ko se priključim na net, ne vidim drugih letal, čeprav drugi mene vidijo. Pozna kdo rešitev?
Če letim z FS 2002 in squawkbox 2.3 Beta, je vse ok.

LP!

Mirko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Jun 2004, 13:22 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Pridružen: 16 Mar 2003, 15:56
Prispevkov: 3956
Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Mirko,
si probal:
http://slovenia.avsim.net/forum/viewtopic.php?t=62&highlight=csl
http://slovenia.avsim.net/forum/viewtopic.php?t=210&highlight=csl

_________________
Goran Brumen


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2004, 07:31 
Odsoten

Pridružen: 07 Dec 2003, 00:21
Prispevkov: 20
Kraj: Velenje
Goran,

hvala za koristen link.

Izgleda, da mi je težave povzročal router. Očitno so si WIN XP zapomnili, da sem pred dnevi prek routerja povezal dva simulatorja. Od takrat sem imel težave s povezavo med SBRelay, FS in SQ. Problem sem odpravil s ponovno instalacijo FS paketa.

LP!

Mirko


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group