Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 26 Jul 2026, 13:25

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 70 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2004, 03:00 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Krištof,
jest vsak ponedeljek in vsak četrtek dobim mejl s sporočilom, kdo je kaj naredu. Zgleda recimo nekak takole:
Citiram:
This is the daily notification for you.

-none-

-none-

ApplID CID Name eMail Recom? VACC Test Comment
----------------------------------------------------------------------------------------------------
118890 <CID> <priimek, ime> < email > missing SLOVENIA SA

========================================================

-none-

That's it for today. Have a nice day!

In ta mejl, ki bi v četrtek moral priti, s Teboj v glavni vlogi v rubriki "Passed and recommended" manjka. Ti pa seveda dobiš en drug mejlček z obvestilom o napreovanju. Kapiš?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2004, 13:11 
Odsoten

Kraj: Medvode
Ehem, ka pa če bi ti, kot šef naše vACC poslal en uraden mejl? Ker ga bom v ponedeljek tut jaz, če ne bo prišlo... Vklopil bom svojo uradno angleščino in haspude opozoril, da je neki fouš tuki.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 19:06 
Odsoten

No, tko stvar se je zdej do kraja koncev zakompilicirala, ker je šel papa Eurotest robotek :D , zdej je Goran mejl dobil :D , jest pa...NE!!! :? :!: Jest mam prou talent, da se mi te stvari dogajajo... :lol: :?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 22:52 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

savski napisal/-a:
Ehem, ka pa če bi ti, kot šef naše vACC poslal en uraden mejl? Ker ga bom v ponedeljek tut jaz, če ne bo prišlo... Vklopil bom svojo uradno angleščino in haspude opozoril, da je neki fouš tuki.

Krištof (in še za ostale, ki bi na to pomislili), da si ne bi drznil kaj takega naresti! vACC Slovenija je članica VATSIM Europe, ta je članica celotnega VATSIM sistema. Če ima kakršen koli član probleme, potem naj se obrne na vodstvo svojega vACC in šele nato na višjo inštanco. Meni niti slučajno na kraj pameti ne pride, da bi šel morit VATSIM Board of governors (to je 11 glavnih ljudi) zaradi Tvojih problemov. In tudi, ko boš nekoč v službi, prvi, kateremu se pritožiš je Tvoj šef in ne generalni direktor firme, saj se Ti lahko zogdi, da bo ostal brez službe. Umiri se, vse se bo zrihtalo in kot sem Ti po e-mailu povedal, Tvoj primer rešujemo skupaj znotraj VATEUDa.

Lep pozdrav,

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 22:57 
Odsoten

mhm. sej veš, men ni problem, lohk še enkrat test pišem, če bi blo tko boljš in lažje, tist mejl sem pa teb pa še mirotu poslal kot predlog, itaq je bla angleščina mal čudna...vpraši ljudi tam če so za to, kot konstruktivni predlog

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 22:58 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

savski napisal/-a:
mhm. sej veš, men ni problem, lohk še enkrat test pišem, če bi blo tko boljš in lažje, tist mejl sem pa teb pa še mirotu poslal kot predlog, itaq je bla angleščina mal čudna...vpraši ljudi tam če so za to, kot konstruktivni predlog

Umiri se, ker če ne Te bo treba drugače umirit. Zadeva se rešuje, ko bo upgrade narejen, boš že vedel.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 23:04 
Odsoten

lej, stvar je v temu, da sem kar neki časa delal na temu...in, če sem čist resničen, me šola zdeluje in za letenje sploh nimam energije... :(

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 23:12 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Eh, če že tko mlad nimaš živcev, kaj bo potem šele, ko boš v letih. Živčna razvalina pri petindvajsetih? Življenje bo samo še težje in težje. Vsak dan bo nova preskušnja in že zdej se moraš navadit na tak stil življenja.

Goran, mislim da bo treba tisto glede tega, da se pritožujemo šefu in ne generalnemu direktorju nekam z velikimi črkami napisat.

Nejc

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 23:15 
Odsoten

a sem se jaz komu pritožil? kot prvo, nisem zainteresiran za kreganje, res je da nimam najboljših živcev, zato sem v mislih popizdil na vita, ko je neki nardil, kar jest nisem hotel, je pa res, da se mu to naročil...rezultat je bil, da sem mutil po voicu

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2004, 23:31 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

RizziBird napisal/-a:
Goran, mislim da bo treba tisto glede tega, da se pritožujemo šefu in ne generalnemu direktorju nekam z velikimi črkami napisat.

Nejc,
mislim, da prihaja naš veliki čas, ko bomo morali se usest pa napisat ustavo oz. glavni pravilnik vACC... Čedalje bolj vidim potrebo po tem, in če nikjer nismo prvi, bomo pa tukaj prvi z dobrim pravilnikom :mrgreen:

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 70 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: