Ja kdaj pa misli VATSIM dat ven oz. implementirati en zares uporaben program za ATC-ja ,ki dejansko vodi in vektorira letala? A bo to verzija 2.0,3.0 ali 4.0 ?
ASRC zgleda zelo fajn programcek za t.i. ATC Planner-ja( t.j . "drugi" clovek na sektorju ,ki pomaga kontrolorju ,ki dela z letali na rekvenci) .. s celim kupom bolj ali manj (ne)uporabnih funkcij LOL ... ocitno so glavno besedo zopet imeli j...... racunalniski " nerdi " , ki nimajo ravno veliko stika z realnim zivljenjem LOL
Kje so :
-MEV (Measuring vector tool)
-Protection ring tool ..
-predict vector based on time ....
-moving label
ipd ... torej orodja ,ki jih pri vektoriranju zares potrebujes?
Ce se ne motim ,je VATSIMU bil ponujen software ,ki ga vpeljujejo na FPI pa so ga odklonili . VATSIM me vcasih mocno spominja na dinozavra ... (without further comment ..)
Preizkusil sem zgoraj omenjeni FPI software - tako pilotski kot kontrolorski in moram reci da sem impresioniran . Pa tut njihov voice je zakon v primerjavi z vsemi dosedaj preizkusenimi Voice klienti (RW,AVC,TS) - vsaj za moja usesa .
Da ne govorim o normalnem premikanju letal in samo kvaliteto le teh .
Cista desetka ! Verjetno bo performance padel,ko bodo serverji bolj obremenjeni ampak to nima zveze z samo kvaliteto teh programov in njihovo uporabnostjo in zasnovo .
End of rant ...