Forum virtualnega letalstva Slovenije
https://www.kvls.si/forum/

Novi docking chart LJLJ
https://www.kvls.si/forum/viewtopic.php?f=16&t=2301
Stran 1 od 1

Avtor:  falko [ 06 Jul 2007, 09:26 ]
Naslov prispevka:  Novi docking chart LJLJ

Novi docking chart LJLJ SUP002
http://www.sloveniacontrol.si/aip.php?a ... &twocols=1

Avtor:  savski [ 06 Jul 2007, 12:23 ]
Naslov prispevka: 

Fascinantno. Treba se bo nad AFCAD spravt ... Glede na to, da se kot kaže ne obeta update terminala, bi mogoče kdo od mojstrov priredil lead-in-lines?
Ah Pushback... pa tko lepo je blo gledat k so vn zavijal u FS... :cry:

Avtor:  Gorchi [ 06 Jul 2007, 12:35 ]
Naslov prispevka: 

To bo pa zabavno zdej :) Uvedli so ATIS, pa ground frekvenco... Virtualni kontrolorji zdej potrebujemo še kakšnega novo moč, za ground :D

Krištof, razmišljam o terminalu, razmišljam tudi o FS X. Do neke mere sem celo uspel pripraviti FS Slovenijo, vsaj Brnik, da dela v FS X. Bistvo pa je v AFCADu, se strinjam.

Avtor:  savski [ 06 Jul 2007, 12:40 ]
Naslov prispevka: 

Bi lahko potem povedal, kako se da zbrisat obstoječo teksturo aprona? Oz. kateri bgl fajl je zanjo odgovoren. Ker se da lepo črte tut v AFCADu narestm če se potrudimo... :D
BTW zgleda, da še niso implementiral novega režima, na webcamu so še po starem parkirani, samo une turbote pred jetwayi so stran dal.

Avtor:  Gorchi [ 06 Jul 2007, 13:01 ]
Naslov prispevka: 

Ja ni problema. Narest bo sicer treba še en exclude da bo zadeva funkcionirala tako kot mora pa bo.

Torej v FS X se prijavi mapa 2k4, LIBRARY in SLOVENIA (ali main, se ne spomnim točno).
V mapi SLOVENIA ima letališče Brnik datoteke LJLJ_EX.BGL, LJLJ_GND.BGL in LJLJ_FLAT.BGL, ki jih je treba umakniti. S tem bo AFCAD prišel do izraza in se bo pokazal. Sicer črtovje na tleh je bolj čudno ampak okej.
Predlagam, da se teksture za tla na Brniku spremenijo iz ASPHALT na BITUMEN, ker so tla na Brniku bolj črna kot pa srednje siva. Priloženi AFCAD ali pa oni Tvoj, ki si mi ga davno-je-tega-že-bilo poslal, nima vrisanih tal na oni, "javni" strani Brnika, tako da bo še tam potrebna neka intervencija.
Potem pa se da še nekaj narest in sicer iz AVSIMove knjižnice snameš free Ljubljana, od tu pobereš eno datoteko, ki sliši na ime nekaj podobnega kot LJLJ_signs.bgl ali nekaj takega. To prestavi v mapo Slovenia/Main, pa bodo še pravilni taxi-signi se pokazali.

Žal so pri M$ tolk spremenili kodo, da so ceste totalno nekje, landclass tudi ne deluje. Nekateri objekti bodo malce čudne barve, recimo osvetljevalni stolpi bodo črne barve namesto rdeče-beli, šipe na starem stolpu enako.

Upam, da Ti kaj pomaga, sicer pa se lahko prek mejla še kaj dogovoriva in pomeniva o detajlih...

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/