Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 23 Mar 2025, 07:36

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 59 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 21:07 
Odsoten

Kraj: Lublana
Kewl slikce Tomi :)

Savski od kje pa teb tole

" 1. Adria namesto TELSI1D leti vektorje, po vzletu desno 310°, potrem pa direkto severno na TELSI "

???????

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 21:33 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
savski napisal/-a:
Hehe, a veste, da je pošta prištela še 400SIT za "dostavo"? Pol je že 9300SIT... :?

A Ti to resno?!?!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 21:41 
Odsoten

Kraj: Krško
Ja, jst sm dau tut 9256SIT. Ampak briga me :P

Aja Goran, velik ljudi zanima kdaj bo scenery na voljo tut v kaki online FS trgovini. ;) So vsi navdušeni. :D

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 21:53 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

bo na voljo jeseni, je pa prek e-maila ceneje, to lahko že zdej rečem. Ampak to velja samo za Slovenijo, ker bi bila drugače poštnina za tujino previsoka.
Pa še nekaj vidim na Tvojih slikah: a jest ziher prav vidim dvojne ceste okoli Brnika? Če je to res, potem premakni FSSLOVTP04.BGL, LJLJ_VTP.BGL in LJLJ_VTPB.BGL iz mape
<FS2004>\SCENERY\BASE\SCENERY
v mapo
<Slovenija 2004>\LIBRARY\SCENERY
in jih ne bo več.
Preklet FS :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 21:57 
Odsoten

Kraj: Krško
Hmmm Goran....jst mam tut dvojne reke pa vse to...... :oops: Ka to je tut kak bug al ka? Mam default reke, pa še pol od landclassa tvojga.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 22:07 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Naredi to, kar sem zgoraj napisal, pa si rešu stvar. Temu se reče last minute changes - ampak dobesedno, v noči iz torka na sredo ob 1:30 zjutraj, ob 6:45 vstajanje za službo... Bo pa porihtano za naslednjo rundo CDjev. In vsi iz prve rundice, lahko dobite popravljen CD v zameno za prvega, ko se kaj vidimo. Planiramo, da bi naredili LAN party pardon Flight Simulator party eno soboto v jeseni. Lih dons smo se menili Rajko, Kiki, Nejc in jaz. A otem pa dejmo podebatirat v drugem topicu, velja?

Lep pozdrav,

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Avg 2004, 23:33 
Odsoten

Citiram:
Jah ne vem, če so jih pač tok prodal, bodo pa airbusa dal, kako pa, če smem vprašat, ti veš, da bo 49 ljudov?

- Mam podatke od Sove.... :twisted: Sej ne vem :) sam ko praviš da je ponavadi CRJ, sm pa reku da je zdaj pač A320, ker je lih en potnik več (Tomi) :D

- Kiki, Savski je hotu reči, da Adria ponavadi ne leti tiste pentlje od TELSI1D SID-a... Osveži nam mal spomin :)

- Aja, Goran, men se pa mal čudna zdi tista štanga na sred steze LJBL, čeprav v kjižici piše, da je treba pazit...sam lih tam je pa ni za pričakovat? Hm... se je ni dalo stran dat?
Pa še neki me mot na LJLJ, ko letalo gre iz steze na TWY G, zgleda da je steza čist mal višja kot pa TWY in mi letalo zmeri rukne tam. (Ko se vsaj ne bi kadilo od koles kot da sem še enkat pristal :? )

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 00:20 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

ADR157 napisal/-a:
- Aja, Goran, men se pa mal čudna zdi tista štanga na sred steze LJBL, čeprav v kjižici piše, da je treba pazit...sam lih tam je pa ni za pričakovat? Hm... se je ni dalo stran dat?
Pa še neki me mot na LJLJ, ko letalo gre iz steze na TWY G, zgleda da je steza čist mal višja kot pa TWY in mi letalo zmeri rukne tam. (Ko se vsaj ne bi kadilo od koles kot da sem še enkat pristal :? )

Kaka štanga sredi LJBL???? Nobene nisem tja postavil?! Daj mi na mejl screenshot, da pogledam kaj je to za en hudič. Pa napiši še ker FS maš.
Pa Vito, upoštevaj nasvet za popravek cest/rek in parkingov iz mejla oz. topica tle pa mi povej, če je kljub temu problem ostal.
Kar se TWYev tiče pa se moraš rumene črte držat. Enako se bo pokadilo tudi pri TWY F, če boš prehitro zapeljal s piste.

Pozdravček,

Na vrh

Naslov prispevka: Ročna inštalacija?
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 13:00 
Odsoten

Kraj: blizu Ljubljane
Goran,

CD sem ravnokar naročil (ja, saj vem, zamujam :D ) in me zanima naslednje: ali je možna inštalacija še kam drugam, kot v FS direktorij? Da lahko potem prestavim vse tja, kamor jaz hočem in tisto, kar jaz hočem.

Hvala!

Jure

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 14:05 
Odsoten

Goran, sem premaknu tiste BGL fajle, kot si reku, tako da zdej ni več štange tam, mi pa vseeno rukne avion ko grem na TWY G, tudi če se čist črte držim.

Na vrh

Naslov prispevka: Re: Ročna inštalacija?
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 17:13 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Jure napisal/-a:
Goran,

CD sem ravnokar naročil (ja, saj vem, zamujam :D ) in me zanima naslednje: ali je možna inštalacija še kam drugam, kot v FS direktorij? Da lahko potem prestavim vse tja, kamor jaz hočem in tisto, kar jaz hočem.

Hvala!

Jure

Jure, lahko. Narejeno je tudi tako, da če imaš FS2002 in 2004 na računalniku, lahko inštaliraš obakrat v isto mapo, kar je specifičnega pa gre posebej.

Vito, bom pogledal kaj je narobe pa se bova pol zmenla, velja?

Pozdravček,

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 17:49 
Odsoten

Kraj: Medvode
Če slučajno pomaga, jest ma FS2004, pa mam tut uno štengo na G, tut če sem čisto na črti. Drugač pa, super je. :D :shock: :shock: :P 8)
Edino je pri AFCADu to, da je morda treba zmanjšat radius na PSN 9-13, ker men tja meče tut DC-9, ki se ne obrne do konca in ostane parkiran nekako vzporedno z E. :roll:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 19:07 
Odsoten

Men je na parking 9-11 skoz sililo tiste airbuse. Pol sem pa namest da bi parkinge manjšal..ker mislim da so tko prav, raje povečal obseg letala v AFCAD-u, se pravi airbus je prej v AFCADU > A/C editor - mel razpon kril 19m, in sem dal na 36 metrov, pa je zdej ok. Za parkirat so pa res ta AI letala štorasta, ker se prej ustavjo.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 19:54 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Arghhhh!
Postarja bom fental! Ze vceraj mi ni dostavil paketa, ker se mu ni dalo malce po kaslcih pogledat za moj priimek in je zadevo enostavno poslal nazaj...
Goran- nisem jaz krvi- ampak imbecilni postar.
Ali bi se dalo naslednji teden kaj dobi in to opravit ob kakem pivcu ali dveh, ki jih raje placam tebi in se komu kot pa retardirancem na posti?

Sem bil jako jako slabe volje, ker bom zdj cel vikend in se cel naslednji teden brez SLO! Ueeeeee!

No ja kaj cmo....
Uzivajte se za mene!
Metod

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 21:39 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

A Ti si tisti, od kerga sem dobil pošto nazaj??? Ja veš da se da dobit, sreda popoldan recimo je meni čist gut. Sem se tud z Andrejem Š že menu pa se dejmo zmenit, ni blema!

Aja, če še koga moti ona štengica, naj mi pošlje mejl, en fajlček je treba zamenjat, dolg je 1kB; mu ga brez problema pošljem! Vito je že vesel, Krištof pa bo tud kmal :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 22:09 
Odsoten

Goran, tudi jaz bi prisel na zmenek in po FS2K4 SLO mimogrede. Sem z Vica in veckrat sva se ze srecala v Intersparu. Predlagaj kraj in cas.

Luka

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Avg 2004, 22:20 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Mrbit bi se pa dobila kar v Intersparu, tko kot ponavadi ? :))) Dej se po mejlu zmeniva, ni blema.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Avg 2004, 13:47 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Goran dej magari tu na forumu odpri eno FAQ temo pa mogoče dej gor tudi link do teh fajlčkov, ki zamenjajo originalne.

Nejc

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Avg 2004, 15:02 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

RizziBird napisal/-a:
Goran dej magari tu na forumu odpri eno FAQ temo pa mogoče dej gor tudi link do teh fajlčkov, ki zamenjajo originalne.

Nejc

FAQ je pravzaprav tale tema: http://slovenia.avsim.net/forum/viewtopic.php?t=608

Kar se fajla tiče pa vseh problemov, ki so se pojavili zdele, obljubljam zamenjavo CD-ja z novejšo izvedbo, samo če je možno, bi to ob kakem srečanju naredili...

Sicer pa resnično, za vse probleme dajmo odpret novo temo, pa tukaj nehajmo pisat!

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 59 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: