Argh, tole je pa že hudo. Andrej, zdej dej mir, mislim, da vsi vidijo kako je prišlo do tega incidenta in ker ne mislim več gledati prerekanja, bom tole temo zaklenil. Artur, še enkrat oprosti.
Da še enkrat odgovorim na Tvoje vprašanje. Idej je bilo veliko, kar nekaj jih je padlo še po izidu Slovenije in me zelo veseli, da si zadovoljen z njo. Za izdelavo sem porabil 3 leta in poskušal sem jo preizkusiti do obisti. Nekaj napak se je kljub temu še kasneje pojavilo, zaenkrat razen nekaj čudnega obnašanja na območju Slovenj gradca niti ne vem. Žal je zmanjkalo časa in malo tudi elana, da bi z Andrejem naredila še kakšen markanten objekt. Tu se je Andrej potrudil in postavil nekaj takih in drugačnih objektov naokoli. Ostalo kar še pride bomo pa videli. Osebno bi dal naslednja letališča in objekte bolj freeware.
In še kar se supporta oz. tehnične podpore tiče. Mene ne zanima, kako so dobri drugi, jaz bi rad bil boljši. Zaenkrat je še vedno na voljo tehnična podpora, vsaj na e-mailu in pa tukaj, nimam pa je namena še ukinit. Ko bo, bom sporočil, zagotovo pa to še ne bo letos.
Artur, če imaš še kako vprašanje, pošlji mi PM, e-mail oz. odpri novo temo. Tole temo pa zaradi možnosti nadaljnega prerekanja zaklepam.