Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 01 Mar 2021, 02:43

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 29 Nov 2015, 12:32 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 30 Apr 2015, 11:55
Prispevkov: 561
Kraj: Ljubljana
Živjo!
Ko letim s Aerosoft A319\A318 mi saitek paneli ne delujejo tako kot bi morali. Nekateri "knofi" za luči na saitek switch panel ne delujejo in saitek radio panel zmrzne, ko nastavljam ko nastavljam com1 ali com2 frekvenco. Na ostalih default in plačljivih dodatkih dela ampak na airbusu ne. Mogoče kdo ve, kako narediti, da vsa stikala od saitka delujejo in da radio panel saitek dela tekoče?

L. P.

_________________
Branimir Filovski
S5DBF
Slika Slika FS3 Slika


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 02 Dec 2015, 09:47 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Pridružen: 19 Jun 2004, 10:44
Prispevkov: 1798
Kraj: Ljubljana
Jaz osebno uporabljam SPAD, a 100% ne deluje pri vseh dodatkih:

http://fstools.weebly.com/

to je brezplačna verzija; odstraniti moraš stare driverje Saitek in namestiti SPAD-ove

oz, zdaj se dobi profesionalna verzija, ki si jo bom verjetno nabavil:

http://secure.simmarket.com/spad.next.phtml

to pa je plačljiva verzija.

_________________
Igor Libero Krušič


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group