Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 30 Apr 2026, 02:58

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Poletno delo
OdgovorObjavljeno: 25 Maj 2010, 18:02 
Odsoten

Torej poletne počitnice so spet tu, in spet bo potrebno začeti iskati poletno delo (malo je treba zaslužiti za ure letenja ki so tako prekleto drage :D ).
Zanima pa me če mogoče obstaja kakša opcija za delo , ki ima veze z letastvom (na Brniku)?

Na vrh

Naslov prispevka: Re: Poletno delo
OdgovorObjavljeno: 25 Maj 2010, 19:34 
Odsoten
Uporabniški avatar

jaz sem nekaj casa delal pri Adrii, ciscenje letal, ampak lahko si dobis tudi kaj boljsega... Bo pa treba kaksno poznanstvo uporabit

Ce imas dovolilnico za dostop na letalisce, mislim da ne bi smel imeti tezav, saj imas veliko prednost pred ostalimi kandidati. Zanimal sem se za delo v cateringu, torej dostavi hrane, pa me niso vzeli, ker bi predolgo vzelo pridobivanje dovolilnice. Sem jo pa kasneje pri neki drugi firmi dobil in jo imam se vedno. :wave:

pa veliko srece

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 25 Maj 2010, 22:39 
Odsoten

Ja imam dovolilnico rumene barve, samo je problem, ker mam vsaj mislim tako, dostop do kamorkoli, samo do potniškega terminala in do adrijine ploščadi nimam dostopa. Koliko pa je bila urna podstavka, ker kot sem slišal ni ne vem kako visoka?
Sicer mepa zgolj informativno zanima, neki iščem pa preverjam vse opcije.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 30 Maj 2010, 09:56 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Citiram:
Zanima pa me če mogoče obstaja kakša opcija za delo , ki ima veze z letastvom (na Brniku)?

V S/O letal AL smo zadnje tedne dobili kar lepo število študentov...

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 30 Maj 2010, 19:14 
Odsoten

[quote="Libero"][quote]Zanima pa me če mogoče obstaja kakša opcija za delo , ki ima veze z letastvom (na Brniku)?[/quote]

V S/O letal AL smo zadnje tedne dobili kar lepo število študentov...[/quote]

Ja pa še to napiši, da bodo imeli plačano 3,70€ na uro. Bolj prostovoljci kot pa študenti, ki naj bi kaj zaslužili. Če nisi iz Šenčurja ali okolice ne vem, če se sploh splača.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2010, 02:39 
Odsoten
Uporabniški avatar

A380 napisal/-a:
Ja pa še to napiši, da bodo imeli plačano 3,70€ na uro. Bolj prostovoljci kot pa študenti, ki naj bi kaj zaslužili. Če nisi iz Šenčurja ali okolice ne vem, če se sploh splača.

...odvisno kakšne so tvoje ambicije :pplane: Če pa je zaslužek na prvem mestu, potem pa je ta opcija res malo manj rentabilna.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2010, 15:25 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Citiram:
Ja pa še to napiši, da bodo imeli plačano 3,70€ na uro

Verjetno res, tarif res ne morem komentirati, ker nisem ravno na tekočem s tem niti nisem pristojen za to. A nekaj je res: efektivno se na letališču dela pretežno ob prometnih konicah, vmes se tudi počiva; je bolj specifično delo; osebno mislim, da je za nabiranje izkušenj, za stik z letalstvom in letališčem ter za ljubitelje letalstva takšno delo verjetno čisto ok; marsikateri priden študent pa se je na letališču tudi redno zaposlil; sicer je pa res, kar je napisal Matej: odvisno, kaj želiš in kakšni so tvoji načrti; jaz na letališču uživam, marsikdo pa presneto trpi... :wink: Sicer pa vsak zase najbolje ve... Na splošno pa dandanes velja: čim manj dela za čim več denarja...

Vsak ima svobodno voljo ali nekaj izbrati ali ne! Nekateri podpišejo pogodbo, potem se pa pritožujejo, pa ne vem zakaj sploh podpisujejo nekaj, česar nočejo delati in kar jim ni pogodu!

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: