Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 16 Sep 2019, 22:06

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Ni gumba IVAO
OdgovorObjavljeno: 29 Okt 2018, 10:31 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 20 Sep 2005, 18:08
Prispevkov: 243
Kraj: Maribor
Pozdravljeni

Nameščen ima FSX Steam Edition. Da bi lahko letel na mreži, sem si dol potegnil tudi Ivap client za FSX in preparfd 3D verzijo v2.0.2. No sedaj pa nastane težava, ker ko zaženem FSX nikjer v
menijski vrstici (tisti na vrhu erana) ne vidim gumba IVAO. Naloži mi se vse MTL, teamspeaker, onega gumba za IVAO pa ni. Pri instaliranju sem klikal samo na gumba naprej in sprejmem. Kje je težava, oz kaj delam narobe? Hvala!

_________________
Vili-S5-DVJ


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Ni gumba IVAO
OdgovorObjavljeno: 29 Okt 2018, 19:31 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Pridružen: 22 Sep 2006, 11:53
Prispevkov: 497
Kraj: Ljubljana
V FSX ga ni v menijski vrstici ampak v meniju Add-ons. Ali ga tam ni?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Ni gumba IVAO
OdgovorObjavljeno: 31 Okt 2018, 21:32 
Odsoten

Pridružen: 30 Dec 2003, 19:55
Prispevkov: 255
Program se lahko požene tudi mimo (izven) FSX-a.
Med nameščenimi programi poišči "Ivap-external"

_________________
lp Klemen


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group