Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 17 Apr 2026, 18:41

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 13 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Logotipi na majicah
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2006, 09:40 
Odsoten

Kraj: Jesenice
Na neki internetni strani sem videl, da ima Norveški klub virtualnih letalcev svoj logotip kluba na majicah.
Sedaj pa Vas vse tukaj gor sprašujem, kdo bi bil za to, da bi imeli še mi (Slovenski virtualni letalci) svoj logotip našega kluba na majicah? Je kdo za?
Lahko si majice kupite sami (kratke majice, lahko tudi puloverji ali majice z dolgimi rokavi), nato jih na 2.uradnem srecanju eden pobere in se da natisniti logotip našega kluba v trgovino ali podjetje, ki se pač s tem ukvarja.
Imam frenda, ki bi nam lahko narisal naš logotip, če je le ta zgoraj levo na tej strani pravi (plavi orel, za njim pa plavi venček)?
Upam da Vas bo čim več za.

LP,
Klemen

06.03.2006, Jesenice.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2006, 15:58 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Ča jaz prav vem, je ta znak, ki ga ti misliš logotip združenja IVAO. Ampak ideja pa ni slaba. Imam prijatelje in njegovi starši tiskajo. Svoje mnenje pa naj povejo še tisti ki več vedo in so glavni pri tem.

Slika Slika

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2006, 21:12 
Odsoten
Uporabniški avatar

Se opravičujem. Tale logotip je od KVLS. my mistake :D

Slika Slika

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2006, 22:27 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Maribor
Super ideja tole z majicami in logotipom. Kaj pa tisti, ki se tretjega srečanja nebi morali udeležit? :wave:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2006, 22:37 
Odsoten
Nadzornik
Uporabniški avatar

Kraj: Kranj
vilija napisal/-a:
Super ideja tole z majicami in logotipom. Kaj pa tisti, ki se tretjega srečanja nebi morali udeležit? :wave:

Morali ali mogli, to je tu zdaj vprašanje?
Ne mora se nihče udeležiti, če se boš pa mogel udeležiti
je odvisno od tvoje volje, obveznosti in še česa.
:oops: Lep pozdrav
Milan

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2006, 22:51 
Odsoten

Moja ideja je taka. Tisti, ki se bodo udeležili 3.srečanja in bi hoteli imeti majice, potem jih bodo tudi imeli. Tisti, ki pa se srečanja na žalost ne bodo mogli ali morali udeležiti, pa se bodo dogovorili z enim od šefov oz. administratorjev tukaj gori, pa bodo oni naprej to dirigirali. Razen če bi imel kateri od naših "višjih" (administratorji) kaj proti, pa naj kar na dan pride z besedo! Drgač me pa veseli, da je nekaterim ta ideja všeč :) hehehe :rotfl:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 09:55 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Predragi moji, zelo zelo sem vesel, da so se pod rubriko KVLS začele pojavljati različne pobude in ideje in tale z majicami mi je zelo všeč. Jaz sem za to in prav ponosno bi jo nosil! To je v drugih deželah že kar ustaljena praksa in osebno imam kar nekaj majic drugih virtualnih klubov, ki sem jih prinesel s sejma v Milanu.

No, vidim, da si tudi drugi želite vedno več aktivnosti v okviru kluba, kar pa je zame le velika vzpodbuda. Doslej sva topic - e na tej strani odpirala le Goran in jaz, sedaj pa ste to začeli delati tudi drugi.

Vsekakor se pripravljam na tretje (drugo) vsesplošno srečanje kluba, kot pa sem že omenil, je prišel čas in razmere so (upam) toliko dozorele, da lahko naredimo kakšen pomemben korak naprej v zvezi s prepoznavnostjo in uradno - pravnim staležem. Prvi korak bo že predstavitev kluba in njega dejavnosti v novi reviji Letalo, z mesecem junijem, za katero pripravljam članek o virtualnem letenju in posebno predstavitev kluba.

Torej, DA za majice z logotipom! (z moje strani)

Kar pa se udeležbe na srečanju tiče: zaenkrat se dobivamo tako redko, da bi si res lahko vsakdo vzel tisto popoldne časa ... Verjemite mi, da sem tudi jaz zelo zaposlen, toda, če pa teče beseda o klubu, porinem ostalo na stran ... celo zaslužek! :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 10:31 
Odsoten

Igor k. me zelo veseli da pripravljate članek =D> , ki bo objavljen v reviji Letalo. Prvi izvod imam že doma in se zelo veselim nakupa drugega, ploh pa če bo kaj omenjeno glede našega kluba. Drugače pa bi jaz osebno revijo Letalo priporočil mnogim drugim, ki jih letalstvo veseli. V tej reviji lahko res marsikaj izveš, vrjemite mi. Sej ne da bi delal reklamo, sam... :rotfl: no ja, sej mal jo pa žihr, ane? hehe :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 10:53 
Ojej, ubogi ucitelji Slovenscine, saj jih mora "bozje metati".
Upam da kateri od njih ne bere tehle nasih forumov. Meni je jasno, da je Vilija hotel reci "tisti, ki se srecanja nebi MOGLI
udeleziti", samo pravega izraza ni poznal. Tale stvar s poznavanjem materinega jezika postaja ze tako zaskrbljujoca, da imajo mladinci
(a kako vem? Imam tri svoje) dejansko probleme s tem, da njihovega izvajanja okolica obcasno ne razume.
Sicer pa ni nic cudnega, saj celo profesionalci na radiu in televiziji velikokrat tako pihnejo, da glava pece. O rabi dvojine raje sploh nebi govoril . . .

Pa da ne bom samo "tezil" - bravo Klemenko, ni slaba ideja :D

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 10:57 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Klemenko, mogoče to pravilo ni napisano, a se ga le drži in me prosim tikaj! V prejšnjem postu si me namreč vikal, kar je sicer zelo vljudno, ampak mi, kolegi, se kar tikamo! Torej, reci mi HEJ, TI, IGOR, ... :wink:

Kar se revije tiče ... meni je všeč; pa tudi avtor bo podprl naš klub z redno rubriko o virtualnem letenju in o dejavnosti kluba, kar pomeni, da bo na nek način naš sponzor - promotor. članek pa zaradi moje časovne konfuznosti in nenajboljše organiziranosti še ne bo izšel v tej številki ampak naslednji, čeprav je bilo v planu že za sedaj.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 11:12 
Odsoten
Admiral
Admiral
Uporabniški avatar

Kraj: Cerkno
Bom pa še jaz malo sitnaril, če že gremo v podrobnosti - dasiravno ob pisanju na forum tudi sam ne uporabljam knjižne slovenščine, temveč bolj pogovorno.

oldrockster napisal/-a:
Ojej, ubogi ucitelji Slovenscine, saj jih mora "bozje metati".

Andrej, slovenščina se piše z malo začetnico (če mi ne verjameš, poglej v SSKJ). :mrgreen:

oldrockster napisal/-a:
Tale stvar s poznavanjem materinega jezika postaja ze tako zaskrbljujoca, ...

In Andrej, materin jezik je tista mišica, ki jo ima mati v ustih (dobesedno jezik), medtem ko je pravi termin za stvar, ki si jo hotel ti navesti, "materni jezik" oz. "s poznavanjem maternega jezika" (referenca - spet SSSKJ). :mrgreen:

Dragi mladinci, vidite, kaj se zgodi, če med sabo zamenjate dve črki...

Pa brez zamere - imam namreč poklicno deformacijo, ker sem upokojeni profesor slovenščine.

P.S.: Saj res, moja žena, ki je še aktivna učiteljica slovenščine, tudi od časa do časa bere ta forum in je zaenkrat kljub vsemu hvalabogu še ni "božje metalo" :mrgreen:

Zadnjič spremenil Stipe, dne 07 Apr 2006, 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 13:33 
LOL, ko se bom pripravljal k pisanju naslednjega posta, bom imel tistih famoznih pet kil papirja kjer na naslovni strani pise SSKJ, ob sebi.
Blamaga pa taka :oops: :oops: :oops: !

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2006, 19:38 
Odsoten

No Igor, me veseli, da TE lahko tikam, hehehe :lol:
Kar pa se tiče revije Letalo mi je pa čisto vseeno, saj bom tako ali tako kupil vsak izvod v trafiki, tko da.....Sej že kar malo razmišljam, da bi se kar naročil nanjo :mrgreen:
Torej fantje, kdo je še za to, da bi imeli svoj logotip na majicah? Ali pa če postavimo to temo na naslednjem uradnem srečanju?

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 13 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za: