Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 17 Apr 2026, 15:04

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 24 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Live chat club
OdgovorObjavljeno: 26 Sep 2010, 14:10 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana, Rudnik
Iztok super ideja =D> =D> ! Če bi imeli Live chat club, bi bila to res izjemna pridobitev tega foruma, ki je že sedaj fantastičen. Npr. ne bo treba odpirati kakšne nepotrebne teme, če je prava oseba na chatu dobiš takoj odgovor na vpršanje.

andrejdrobun napisal/-a:
Prvi dan od objave možnosti chata je bilo na njem spregovorjenih 0.0 črk, kar pomeni, da ga je obiskalo 0koma josef članov, razen tistih seveda, ki sem jih moral extra prositi za uslugo, da uletijo in mi pomagajo zadevo pošteno pretestirati, pa enega člana tega foruma, ki se je prijavil in odjavil v chat bolj ali manj "po službeni dolžnosti".

V trenutku ko si objavil povezavo, sem kliknil na njo vendar mi sploh ne odpre strani. Napiše mi Napaka pri nalaganju strani... Verjetno je bilo zaradi tega spregovorjenih ''0.0črk''.

LP :wave:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 26 Sep 2010, 16:51 
Odsoten

Žan41 napisal/-a:
Iztok super ideja =D> =D> ! Če bi imeli Live chat club, bi bila to res izjemna pridobitev tega foruma, ki je že sedaj fantastičen. Npr. ne bo treba odpirati kakšne nepotrebne teme, če je prava oseba na chatu dobiš takoj odgovor na vpršanje

Pa se venderle najde kdo, ki razume moj predlog :D No v v veliki večini razen enega =D> Če pa kdo želi imeti chat še na svojih straneh pa naj izvolijo.
No resnici na ljubo sem dobil kar nekaj ZS in podporo pri mojem predlogu in vsi se strinjajo, da bi moral biti chat, če je le mogoče na straneh KVLS. Danes sem se na letališču JP pogovarjal z formaši in Predsednikom KVLS in predlog je dobil polno podporo od vseh in seveda nekaj dodatnih predlogov, ki pa so vsi povrsti bili za trezen premislek. zadevi
Kako izpeljati stvar pa je že druga tema.
Kdo ima roko čez forum pa sem tudi izvedel :D in upam da bomo našli rešitev :D
Moj cilj je da bi chat zaživel popolnoma in da bi izpolnil svoj namen, ker če bo samo BIL ni zadosti in s tem se strinjamo najbrž vsi
LP Iztok

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 26 Sep 2010, 17:08 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljan, Rudnik
Iztok odlična ideja za chat =D> . Tako imaš tudi iz moje strani glas, da ta chat zaživi. Kot primer recimo, chat ima tudi Radar Virtuel in sem se velikokrat pogovarjal z uporabniki, ki so imeli marsikaj za povedat o letalih, ki so jih preletavala takrat. :D

LP Tilen

Slika

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 Okt 2010, 11:48 
Odsoten

Bomo vseeno poskusili s tem chat vmesnikom še na temu forumu, vendar je namestitev precej zamudna, saj je treba kodo ročno in natančno spreminjati v veliko datotekah. Mislim, da bo enkrat čez ta vikend.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 24 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: