Forum virtualnega letalstva Slovenije

Klub virtualnega letalstva Slovenije
Danes je 17 Apr 2026, 15:04

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 26 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Feb 2006, 20:55 
Odsoten
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Moja malenkost ga tudi nima, bom pogledu, če imamo kerga frej v službi samo ni preveč za upat...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Feb 2006, 00:03 
Odsoten

Kraj: Preddvor
Ojla FLY kompanija!

Switch bom prinesel na ogled in uporabo z 8 porti, če me bo prijelo pa še mojo bogo žvauco - server, ki mi pomaga ali nagaja pri moji izdelavi simulatorja. Bomo preverili, kako tečejo frami pri 2x SLI express grafiki!

Fajn si ga mejte
Igor1

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Feb 2006, 00:18 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
TO! To Igor 1! Ja,zdej pa bo šlo zares! Imam občutek, da bo to res tisto pravo srečanje! Pa bomo imeli dosti časa za vse? Imam kar malo občutek, da nam bo že časa primanjkovalo!

Ali ste tisti izven LJ kako organizirani s prevozom? Potrebna kakšna organizacija s te strani? Res si želim, da pridete vsi, tudi neljubljančani, VSI VIRTUALNI SLOVENSKI LETALCI! Naslednjič, ko bo že topleje, bomo skušali organizirati srečanje kje drugje!

Boste kaj žejni? Ali kaj nabavim?

Torej, če lahko še kdo prinese kakšno kištico, bo še bolje! FORZA RAGAZZI ! :beer:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Feb 2006, 04:30 
Odsoten

Kraj: Rogaška Slatina
..hehe .. ce je switch .. pol bo tud pijaca za do jutra najmanj :) moja verjetnost z 90% je sla na 97% :) (hehe ne me vprasat od kod ta stevilka )

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Feb 2006, 00:32 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Stajerska
heh kaj naj povem......blo je super......vsaka čast v.d. direktorju Igorju Krušiču alias Igor 2 za organizacijo srečanja.

Blo je zlo zanimivo predavanje Rajca o thrust reverserjih, ter o delovanju drugih sistemov na letalu in še kakšna tema se je našla ki jo je Rajc razložu (mislim da bi Rajc o vsem skupaj lahko razložu še dosti več, če bi blo več časa :D), z Igorjem Pernetom alias Igor 1 sta se spustila v debato, ki bi lahko trajala še in še in še....... :D.

Z Vitom, Rajcem in Goranom smo podebatirali tudi o procedurah, Goran pa je vse skupaj demonstriral tudi na računalniku oz. FS-ju (vsaj dokler sem bil jst prisoten).

Med drugim smo se tudi spoznali v živo in ne sam preko neta :) ( da vsaj veš komu na naši kontroli zaupaš življenja potnikov v letalu) :D

Škoda da ni bilo kandidata (oz. več kandidatov) za bodoče naše kontrolorje, ker je Vito kar pokal po šivih od želje po posredovanju znanja o procedurah in kontroli :D (yoke) :D .

Po mojem odhodu mislim da je smer šla v demonstracijo raznih procedur in postopkov v FS-ju (to bo napisal verjetno kdo od še prisotnih na srečanju). Toliko v grobem o srečanju Kluba Virtualnih Letalcev Slovenije - KVLS iz moje strani, verjetno kakšno poročilo o srečanju še sledi.

Na koncu bi še povedal, da upam da se bodo želje v.d. direktorja Kluba Igorja 2 (kakor tudi vseh nas) uresničile glede prostora Kluba, števila srečanj (letno čim več) in množičnosti udeležbe srečanj (po zgledu nekaterih drugih klubov virtualnih pilotov), saj vemo da je tudi pri nas v Sloveniji kar veliko ljubiteljev virtualnega letenja.

Za sam konec pa še to, če bi srečanje začeli že zjutraj, nam do večera sigurno ne bi zmanjkalo tem za debatiranje. Upam da bo naslednje srečanje čim prej in v čim večjem številu.

Na vrh

Naslov prispevka: HVALA
OdgovorObjavljeno: 19 Feb 2006, 02:19 
Odsoten
KVLS presidente
Uporabniški avatar

Kraj: Ljubljana
Veseli me, da si se prijetno počutil in hvala ti za pohvalne besede. Tudi jaz sem preživel prijetne trenutke v družbi ljudi, ki imate enak interes in zanimanje. Klub je zaživel in vedno bolje bomo organizirani, sploh sedaj, ko se vedno bolje spoznavamo. Res sem vesel, da poznam tako super ljudi!

Sicer pa, saj veste, da je moj cilj združiti čim več ljubiteljev tako VL kot RL, (kje je sploh meja med enimi in drugimi? :roll: ) in mogoče ta čudoviti hobi približati tudi širšemu krogu ljudi, ki jih sicer to zanima, pa ne vedo kje začeti.

Seveda je potrebno v okviru kluba gledati naprej; trudil se bom po mojih najboljših močeh narediti še več, to je moj cilj; seveda pa je tudi naprej najpomembnejša vaša udeležba; brez članov ni kluba!

Prepričan pa sem, da bomo izpeljali kakšno srečanje tudi izven LJ.

Sicer pa bo naslednja moja pobuda obisk FS Show v italijanskem mestu Forli' v začetku maja (6. in 7., če se ne motim). Jaz bom šel in seveda povabil tudi morebitne interesente; če bo kdo za, bom vesel, če se mi bo pridružil.

Pa tudi ostali malo spremljajte prireditve po EU, če je kje kaj zanimivega, pa naredimo kakšno reportažo. Jaz sem pač malo bolj skoncentriran na Italijo.

No, tudi po tvojem odhodu je debata tekla o različnih zanimivih stvareh, tako iz RL kot VL letenja; vmes pa smo uspešno pristali v Grčiji z A320 (pilotiral je izkušeni Goran). No, Goran, Rajc, Igor 1 in moja malenkost smo ostali tam nekje do 22:20.

Na tem mestu bi se rad še enkrat zahvalil VSEM, ki ste prišli in bili tako soorganizatorji tokratnega srečanja; brez VAS, tudi jaz ne bi naredil ničesar!

HVALA Rajcu, Goranu, Vitu in Igorju 1;
HVALA še enkrat VSEM za udeležbo in pa kmalu se vidimo! :wave:

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 26 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: